Şehit Dursun Aksoy Anaokulu
Şehit Dursun Aksoy Anaokulu Onaç Mh. Aras Sok. No1 Atabey / Isparta

VİZYON

Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, gücünü milli manevi değerlerden alan, aynı zamanda modern düşünebilen, yaparak yaşayarak öğrenen, araştıran, sorgulayan, problemleri kendi çözebilen, insanlara ve doğaya saygılı bireyler yetiştirmek. Okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı ilköğretime hazırlamak. Okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak. Özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetirtirmek.

MİSYON

Okul öncesi eğitim çağındaki bütün çocuklarımızın okul öncesi eğitimden faydalanmalarını sağlayarak, çocuklarımızın bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunmak. Çocuklarımızın Türkceyi doğru, güzel ve etkili konuşmasına yardımcı olmak.

İKİLİ

08:00-13:00 13:00-18:00